Het hoofd is een van de meest kwetsbare delen van het lichaam, het is als u een wielersport beoefend dan ook erg belangrijk dat u uw hoofd goed beschermd. Gelukkig bent u daarvoor bij sport44.com aan het juiste adres, zodat u goed beschermd de weg op kan.

Met een breed assortiment fietshelmen is sport44.com ‘the place to be’ als u een fietshelm wilt kopen. Of het nu gaat om een helm voor uzelf of voor een kind. Of u nu wilt gaan racen, BMX-en of mountainbiken, u vindt het bij deze webshop allemaal. Deze webshop verkoopt onder andere ook de bekende merken als BB, Giro, Bell en Uvex. Maar ook aan de kleinere portemonnee is gedacht en er is met elk budget wel een geschikte helm te vinden, want veiligheid moet voor iedereen betaalbaar zijn. Naast een breed assortiment aan helmen kunt u ook verschillende accessoires voor uw helm kopen, zoals helmsloten want het zou zonde zijn als uw nieuwe helm gestolen zou worden natuurlijk.

Gaat u dus voor u de weg op gaat eerst even langs sport44.com en koop een goede fietshelm ter bescherming van het meest kwetsbare deel van uw lichaam en zorg dat u uw koppie erbij houdt!