Een goede conditie en uithoudingsvermogen is belangrijk voor uw gezondheid. Wilt u tijd besparen door fijn thuis te sporten of kosten besparen op de sportschool? Dan is de hometrainer een uitkomst! Het is een van de makkelijkste fitnessapparaten om te gebruiken waardoor de hometrainer zowel geschikt is voor beginnende als gevorderde sporters. Saai om te gaan zitten en trappen? Nee, want de hometrainer kunt u makkelijk verplaatsen naar bijvoorbeeld een televisie of raam.

Op www.fitnessapparaat.nl vindt u een ruim assortiment aan hometrainers. Wilt u weten welke soort hometrainer het beste bij u past? Lees dan de volgende tips:

Er zijn drie type hometrainers:

• De normale hometrainer
De normale hometrainer wordt vaak gebruikt door de beginnende sporter. Dit apparaat is makkelijk in gebruik. U trapt gemakkelijk en comfortabel.

• De ligfiets
Wilt u graag uw buikspieren, bil- en heupspieren extra trainen ? Dan is de ligfiets ideaal. Bovendien geeft dit apparaat minder belasting op de rug waardoor deze ligfiets perfect is voor mensen met rugklachten.

• De spinningfiets
De spinningfiets is de laatste jaren erg populair. Uithoudingvermogen, vetverbranding, versteviging van buik-bil-been- en onderrugspieren zijn allemaal doelen van de spinningfiets. Veel wielrenners gebruiken de spinningfiets in de wintermaanden om hun conditie op peil te houden.

Wilt u uw perfecte hometrainer snel in huis hebben? Kijk dan op www.fitnessapparaat.nl .